Veckans sko

Har du tänkt på varför våra skor heter som de gör?

Du är inte ensam. Vi får ofta frågor om det. Därför tänkte vi börja med något vi kallar för ”Veckans sko”. Här kommer du kunna läsa om vem som är inspirationen bakom varje modell och som gett skon dess namn. Från och med nu kommer vi presentera en sko varje vecka, och du hittar dem här till höger under "De senaste artiklarna".
Historiskt har vi alltid döpt skorna efter familj, vänner, nära och kära. Människor som vi tycker om och, som på något vis lämnat ett bestående intryck hos oss.  Men du som är uppmärksam kanske har sett att vi sakta börjat döpa skorna efter städer vi tycker om i stället. Det finns en mycket enkel anledning till det.
Vi strävar efter att erbjuda skor som passar alla, oavsett vem du är och vad du identifierar dig som. När skor har manliga och kvinnliga namn är det fortfarande lite underförstått att skon är till för antingen män eller kvinnor. Det är synd, och så är alltså inte fallet hos oss. Vi kan stolt säga att våra kunder redan idag trotsar det föråldrade tankesättet om könsroller och vilka skor du borde välja utifrån det. Våra skor passar alla, oavsett kön. 
Vi vill hjälpa fler till den insikten och välkomnar dig att komma till butiken och prova vilka skor du vill!


Nyare post